Wat te doen met verschillende type autoschade?

ServiceRight Auto’s staat bekend om de diensten die ze verlenen voor de particulieren en de garages rondom Nederland. Auto schade en nare geurtjes komt vrijwel iedereen tegen en daarom helpen wij de klanten een handje. Als de klant hulp nodig heeft is dit binnen 3 stappen geregeld! beurten en jaarlijkse checks zijn cruciaal voor het levensduur van de auto en de veiligheid van uzelf en anderen.

Schadeherstel is een van de aspecten waar veel aandacht aan besteed word, dit komt namelijk veel voor. Service Right maakt gebruik van de beste garages met FOCWA garantie. De prijzen beginnen vanaf 59- en zorgt ervoor dat uw auto weer hersteld is in zijn oude staat. Alle auto merken staan beschikbaar voor herstel. Deze behandelingen kunnen 3 tot 4 uur duren en zijn van kunststof. Waarom? Kunststof onderdelen heeft geen wachtrij, is goedkoper voor de klant en beter voor het milieu.  Wat de behandeling voor uw auto doet:

1. Nieuwe onderdelen
2. Professioneel uitdeuken
3.  De beste resultaten voor uw auto                                                                    

De ozonbehandeling zorgt ervoor dat de interieur van uw auto weer glanst en heerlijk ruikt. De nare geurtjes en vlekken worden professioneel verwijderd.  Service Right gaat ze te lijf met ionisatieapparatuur die zorgt voor een blijvend schone atmosfeer in de auto.  Onaangename luchtjes zoals onder andere van  huisdieren en rook kunnen hardnekkig zijn. Zo een behandeling duurt gemiddeld 6 uur lang. De ozonbehandeling:

  1. Rook en brandlucht verwijdering
  2. Verwijderen van gemorste levensmiddelen
  3. Vlekken verwijderen
  4. Transpiratielucht verwijderen                                                                 

Deze behandelingen zijn cruciaal voor de uiterlijk en binnenkant voor uw auto en onze garages zorgen hier optimaal voor. Na de beurt ontvangen onze klanten nog een heerlijke bak koffie en nog handige tips om uw auto zolang mogelijk nieuw te houden! Opmerkingen en resultaten zijn altijd nog te vinden op onze site.